Înainte de Paşte, Patriarhia face un anunţ bulversant. Circulara trimisă de BOR tuturor preoţilor din România

Postat la 20 aprilie 2016 374 afişări

Înainte de Paşte, Patriarhia face un anunţ bulversant. Circulara trimisă de BOR tuturor preoţilor din România

Cu mai puţin de două săptămâni înaintea Paştelui, Patriarhia a transmis preoţilor o circulară tuturor preoţilor în care le aduce la cunoştinţă regulile pentru noapte de Înviere. Decizia conducerii Bisericii Ortodoxe Românie vine în urma unor recomandări făcute de ISU şi bulversează total rânduirea de până acum a slujbelor. „Aceste măsuri se regăsesc într-un document elaborat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă care a fost transmis Patriarhiei Române. Ca în fiecare an, preoţii au responsabilitatea de a asigura toate condiţiile pentru buna desfăşurare a sfintelor slujbe cu scopul evitării oricărui accident. În mod special, sunt asigurate toate condiţiile de prevenire a incendiilor”, se arată într-un comunicat al Patriarhiei.

Potrivit noilor reguli în unele lăcaşe de cult slujbele sunt interzise iar preoţii au instrucţiuni foarte clare.

Citeşte aici anunţul bulversant al BOR şi unde vor fi interzise slujbele de Înviere

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preoti,
inviere,
reguli
/actualitate/inainte-de-paste-patriarhia-face-un-anunt-bulversant-circulara-trimisa-de-bor-tuturor-preotilor-din-romania-15265900
15265900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.