În timp ce în Parlament se fac sute de teste de-a valma, medici şi asistente din focarul de la Gerota aşteaptă de miercuri dimineaţă să li se facă teste!

Postat la 13 martie 2020 4333 afişări

Răspunsul DSP către un medic ATI: ”Cum, n-a venit nimeni? Credeam că aveţi şi rezultatul?”

În timp ce în Parlament se fac sute de teste de-a valma, medici şi asistente din focarul de la Gerota aşteaptă de miercuri dimineaţă să li se facă teste!

Fostul înalt ofiţer MAI, angajat apoi la DSP Sector 4, care minţise că nu a fost plecat din ţară, a infectat mai multe persoane, printre care şi un medic ATI de la Spitalul Gerota. Medicii şi asistentele de acolo au intrat în  autoizolare.

O doctoriţă ATI din Gerota, specialitate care va fi absolut vitală în gestionarea epidemiei, sună în fiecare zi la Direcţia de Sănătate Publică să afle când va fi făcută investigaţia.

În teorie ar fi trebuit deja să li se ia exudatul şi să primească rezultatul testului pentru coronavirus. Testul durează între 5 şi 6 ore. Acest lucru nu s-a întâmplat însă.  ”Cum adică nu a venit nimeni? Ar fi trebuit deja să primiţi rezultatul”, a sunat răspunsul unui funcţionar pentru medicul izolat la domiciliu.

”Este o organizare incredibilă, ce pot să spun? Mai mulţi colegi suntem exact în aceeaşi situaţie. Şi asistente, şi infirmiere. În plus, ieri am vorbit şi nici unora din colegii din spital nu li se făcuse testul”, a mai spus doctoriţa pentru Libertatea.

Cititi mai multe pe www.libertatea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teste,
asistente,
asteptare,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.