În aşteptarea americanilor, localnicii din Deveselu fac cursuri de engleză şi antreprenoriat

Postat la 26 septembrie 2011 17 afişări

În aşteptarea americanilor, localnicii din Deveselu se pregătesc pentru cursuri de engleză, informatică şi antreprenoriat. Îi aşteaptă pe americani cu pui la ţest, iar până atunci primarul discută cu "specialiştii" despre utilităţile de la baza militară, dar şi despre repararea şcolilor din comună.

Militarii americani sunt aşteptaţi la Deveselu cu pui făcut la ţest, preparat chiar de primarul Gheorghe Beciu, care invocă proverbe olteneşti pentru a-i goni pe samsarii de terenuri în căutare de chilipiruri imobiliare: "Domnilor, nu vă aruncaţi ca slaba-n han!". Deveselu, o comună din Olt care numără în jur de 3.300 de oameni, a devenit, în numai patru luni, punctul strategic de apărare antirachetă pe harta Europei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
americani,
deveselu,
localnici,
engleza,
cursuri
/actualitate/in-asteptarea-americanilor-localnicii-din-deveselu-fac-cursuri-de-engleza-si-antreprenoriat-8799949
8799949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.