În această ţară femeile plătesc TOTUL în natură. Fenomenul care face deliciul tuturor

Postat la 03 septembrie 2017 5102 afişări

"Amor contra servicii" este soluţia găsită de ruşii din Buriatia pentru a face faţă crizei prin care trece ţară lor încă din 2014.

În această ţară femeile plătesc TOTUL în natură. Fenomenul care face deliciul tuturor

Problemele economice ale Republicii Buriatia, parte din Federaţia Rusă, au dus la apariţia unui fenomen care a făcut deliciul tabloidelor din întreaga lume.

Localnicii au creat comunităţi online, mai ales în reţeua socială vk, care oferă sex la schimb contra unor servicii banale – reparaţii la instalaţiile din casă, la maşină, transportul mobilelor, scrie dailymail.co.uk.

Printre cele mai simpatice anunţuri: "Ofer reparaţii în casă contra sex, aşa primeşti şi plăcere, şi renovare”; "Caut un bărbat care să-mi repare instalaţia electrică în apartament, ofer 2-3 partide de sex” sau “Ies cu ţine în oraş în schimbul unei canapele noi".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fenomen,
femei,
natura,
plati,
servicii,
criza,
fata,
gasire,
rusi,
sex,
solutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.