Reduceri SUBSTANŢIALE la biletele de avion. Pe un zbor până la Berlin sau Milano poţi da mai puţin ca pe TAXI

Postat la 03 septembrie 2017 5793 afişări

Companiile aeriene au început campaniile promoţionale pentru vânzarea în avans a biletelor de avion. Reducerile pot ajunge şi până la 40%.

Reduceri SUBSTANŢIALE la biletele de avion. Pe un zbor până la Berlin sau Milano poţi da mai puţin ca pe TAXI

De exemplu, Air France şi KLM au lansat campania ofertelor de toamnă, reducând preţul biletelor de avion cu până la 40% la peste 50 de destinaţii. Campania promoţională este valabilă până pe 21 Septembrie 2017, pentru numeroase destinaţii intercontinentale, dar şi europene. Vor beneficia de preţuri speciale destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian.

Pe continentul nord – american preţurile încep de la 467 de euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto şi 507 de euro pentru un bilet dus-întors la New York.

Zborurile dus-întors către Africa încep de la 502 de euro pentru Nairobi, 596 de euro pentru Zanzibar şi 614 de euro pentru Johannesburg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.