Casa în care nu vei avea niciodată oaspeţi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 septembrie 2014 423 afişări

O firmă de arhitectură din Australia, Moodscape, a realizat conceptul unei case demne de super-eroi. Suspendată de o stâncă la peste 500 de metri înălţime, casa ar fi locul ideal pentru cei care nu sunt încântaţi de vizitele oaspeţilor. Într-o astfel de casă, probabil că nici prietenii apropiaţi nu ar avea curajul să intre.

Casa în care nu vei avea niciodată oaspeţi

Denumit "Cliff House", proiectul prezintă structura unei case pe module, cu pereţi exteriori realzaţi din sticlă şi montată pe nişte nituri uriaşe de oţel, relatează The Independent.

"Ideea a fost să realizăm o casă care să poată fi la propriu agăţată oriunde", a declarat un reprezentant al Moodscape. "Pentru cei îndrăzneţi, ar fi casa de vis. Proiectul a fost conceput ca o extensie a stâncii, nu ca un element nou în peisaj".

Conceptul prevede trei camere, o zonă de grătar, o zonă de luat masa şi chiar un foişor. "Interiorul are un design minimalist, pentru a nu distrage atenţia de la peisajul magnific", au mai declarat cei de la Moodscape.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-in-care-nu-vei-avea-niciodata-oaspeti-13249577
13249577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.