Imaginile ŞOCANTE, ţinute la secret, cu Uma Thurman / Actriţa, inclusiv SCUIPATĂ şi STRANGULATĂ. Reacţia lui Tarantino | VIDEO

Autor: Alina Mihai Postat la 07 februarie 2018 145 afişări

Uma Thurman a publicat o înregistrare video a unui accident de maşină violent pe care l-a avut în timp ce filma o scenă pentru thrillerul "Kill Bill", la câteva zile după ce actriţa a făcut o mărturisire şocantă, aceea că a fost agresată sexual de Harvey Weinstein.

Imaginile ŞOCANTE, ţinute la secret, cu Uma Thurman / Actriţa, inclusiv SCUIPATĂ şi STRANGULATĂ. Reacţia lui Tarantino | VIDEO

În clipul publicat pe platforma online Instagram, Uma Thur­man poate fi văzută la bordul unui vehicul, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Kill Bill Vol. 2", care au avut loc în 2003. Rulând cu viteză mare, actriţa a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac. Thurman a suferit atunci o comoţie cerebrală şi avut mai multe lovituri la genunchi şi gât.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suferinta,
Uma Thurman,
Kill Bill,
secret

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.