Liviu Dragnea: Legea prevenirii, publicată în Monitorul Oficial, va da o mai mare libertate companiilor

Postat la 06 februarie 2018 71 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat, marţi, că Legea Prevenirii sau a prevenţiei, adoptată de Guvern, a fost publicată în Monitorul Oficial, el apreciind că acest act normativ va da o mai mare libertate companiilor.

Liviu Dragnea: Legea prevenirii, publicată în Monitorul Oficial, va da o mai mare libertate companiilor

„Din acest moment, inspectorii instituţiilor statului cu atribuţii în control nu vor mai putea aplica amenzi în mod automat pentru o serie de aproximativ 400 de contravenţii din 71 de acte normative ce intră sub cupola Legii Prevenirii, ci vor fi obligaţi să aplice un plan de conformare cu o durată maximă de 90 zile, timp în care contribuabilii vor putea pune lucrurile în ordine, aşa cum prevede legea”, a scris Dragnea pe Facebook.

El a arătat că neregulile găsite şi îndreptate în timpul controlului nu vor fi trecute pe planul de conformare.

„Sunt convins că acest act normativ, pe care l-am promis în campania electorală, va da o mai mare libertate companiilor şi, în consecinţă, va conduce la dezvoltarea mediului de afaceri”, a mai scris Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.