Imagini uluitoare din cea mai lungă peşteră subacvatică din Rusia – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 octombrie 2012 285 afişări

Ordinskaya sau peştera Orda este peştera cu cea mai mare lungime din Rusia. Conform proiectului Orda Cave Awareness, aceasta este singura peşteră subacvatică din lume în care se organizează excursii, relatează Sifter.

Cei doi fondatori ai programului sunt Vitya Lyagushkin, un faimos fotograf specializat în imagini subacvatice, jurnalist şi instructor de scufundări şi Bogdana Vashchenko, o jurnalistă pasionată de scufundări.

Peştera este poziţionată în zona de vest a Uralilor şi cuprinde aproape 5 kilometri de coridoare surprinzătoare, cu ape atât de clare încât vizibilitatea merge până la 45 de metri.

Proiectul Orda Cave Awareness cuprinde şi publicarea unei cărţi dedicate peşterii. În afară de poze, cartea va cuprinde articole despre formarea peşterii, descoperirea ei şi interviuri cu aceia care au descoperit-o; paginile vor include şi informaţii despre tehnici de scufundare şi despre echipamente de scufundări.Iată o selecţie de poze din această peşteră, realizate de Vitya Lyagushkin



VEZI MAI MULTE GALERII FOTO MAI JOS





Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
peşteră,
Rusia,
Orda
/actualitate/imagini-uluitoare-din-cea-mai-lunga-pestera-subacvatica-din-rusia-galerie-foto-10262779
10262779
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.