IMAGINI RARE din Coreea de Nord: Cum arată de fapt cea mai închisă ţară din lume - GALERIE FOTO

Autor: Paula Rusanu Postat la 23 iulie 2015 1323 afişări

Fotograful Aram Pan din Singapore a realizat o serie de fotografii panoramice în Coreea de Nord, după ce a primit permisiunea de intra în această ţară considerată cea mai "închisă" din lume, informează CNN.

Aram Pan a surprins imagini la 360 de grade din toată ţara, panoramele realizate fiind de-a dreptul spectaculoase.

Fotograful din Singapore a primit permisiunea de a vizita Coreea de Nord de şase ori şi a reuşit să surprindă locuri care nu mai fuseseră văzute.

GALERIE FOTO

El a vizitat Muntele Paektu (2.750 de metri), cel mai înalt vârf din ţară, pe care a urcat recent şi liderul nord-coreean Kim Jong-un, plajele din provincia Hamgyong sau capitala Beijing şi a realizat sute de instantanee cu peisajele, dar şi oamenii întâlniţi în călătoriile sale.

Munca sa poate fi urmărită pe site-ul www.dprk360.com, dar şi pe pagina de Facebook dedicată acestuia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
imagini,
fotograf,
spectaculos
/actualitate/imagini-rare-din-coreea-de-nord-cum-arata-de-fapt-cea-mai-inchisa-tara-din-lume-galerie-foto-14630385
14630385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.