Imagini inedite: Construcţia turnului One World Trade Center, redată în doar două minute

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 01 iunie 2015 160 afişări

O înregistrare secvenţială (time-lapse) de doar două minute, realizată cu imagini surprinse în ultimii 11 ani, prezintă întreaga construcţie a clădirii One World Trade Center, din New York, inaugurată în toamna anului trecut, la 13 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001.

Videoclipul este realizat de compania americană EarthCam şi vine în continuarea unui alt montaj similar, publicat în Septembrie 2013.

Noua înregistrare este compusă din sute de mii de fotografii de înaltă rezoluţie, captate de la începutul lucrărilor de construcţie, în octombrie 2004, şi până la finalizarea lor, în luna mai 2015.

Lansarea ediţiei speciale a înregistrării comemorative coincide cu inaugurarea de vineri a segmentului One World Observatory, care ocupă etajele 100 - 102 ale turnului One WTC şi oferă o vedere panoramică asupra întregii metropole americane.

Clădirea de birouri One World Trade Center a fost inaugurată pe 4 Noiembrie 2014şi este construită în locul fostelor Turnuri Gemene din New York, prăbuşite în atentatele teroriste din 11 Septembrie 2001. Construcţia are 104 etaje şi o înălţime de peste 546 metri, fiind cel mai înalt imobil din Emisfera Vestică.     

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-inedite-constructia-turnului-one-world-trade-center-redata-in-doar-doua-minute-14376104
14376104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.