Imagini fascinante cu şefi de tribi, dansatori sau vânători.Viaţa indienilor americani din Statele Unite din secolul XIX surprinsă în fotografii - GALERIE FOTO

Postat la 03 noiembrie 2015 905 afişări

Paul Ratner a descoperit imaginile cu indienii nativi din SUA în timp ce se documenta pentru realizarea scurt-metrajului "Moses on the Mesa".

Fotografiile alb-negru au fost pictate de artişti, operaţiune ce transformă fotografiile în opere fascinante.

Ratner a început să publice fotografiile pe pagina personală de Facebook, iar reacţiile au fost pozitive. "Sute de oameni voiau să afle mai multe despre istoria indienilor din Statele Unite", a declarat Ratner.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-fascinante-cu-sefi-de-tribi-dansatori-sau-vanatori-viata-indienilor-americani-din-statele-unite-din-secolul-xix-surprinsa-in-fotografii-galerie-foto-14872322
14872322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.