Imagine din celula lui Vantu: multimilionarul imparte marmelada cu doi politisti care au luat spaga

Postat la 13 septembrie 2010 40 afişări

Arestul in care a ajuns Sorin Ovidiu Vantu a gazduit, in ultimii ani, nume sonore ale politicii, mediului de afaceri sau sportului. Cunoscut ca arest al VIP-urilor, sediul Directiei Cercetari Penale, apreciat ca luxos si privilegiat de amarasteni, e descris drept igrasios si infernal de celebritati.

Vantu imparte o celula de 16 metri patrati, din arestul Cercetarilor Penale, impreuna cu doi politisti. Acestia au fost prinsi si arestati sub acuzatia de luare de mita si asteapta sa fie judecati. Cu un mic dejun din care nu lipsesc marmelada si ceaiul, un pranz cu ciorba taraneasca si mancare de cartofi cu carne, iar seara cu o cina cu tocana de orez, legume si carne, regimul arestatilor n-are nimic din meniul restaurantelor selecte ale Capitalei. Cu toate acestea, SOV isi poate aduce suplimente: surse din Politie ne-au declarat ca celula lui Vantu are fereastra, arestatul avand dreptul la pachete de mancare de acasa, incluzand apa, racoritoare si fructe.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Vantu,
arest,
celula
/actualitate/imagine-din-celula-lui-vantu-multimilionarul-imparte-marmelada-cu-doi-politisti-care-au-luat-spaga-7208394
7208394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.