Ilie Năstase dă o palmă Federaţiei Internaţionale de Tenis! În ce IPOSTAZĂ a apărut tenismenul, în ciuda SUSPENDĂRII de la ITF

Postat la 19 iulie 2017 1154 afişări

Ilie Năstase a revenit în circuit în ciuda suspendării dictate de Federaţia Internaţională de Tenis. E drept, fostul număr 1 mondial a participat la un meci demonstrativ, la turneul de la Bastad din Suedia.

Ilie Năstase dă o palmă Federaţiei Internaţionale de Tenis! În ce IPOSTAZĂ a apărut tenismenul, în ciuda SUSPENDĂRII de la ITF

Ilie Năstase a fost invitat de organizatorii turneului şi a fost antrenorul lui Mats Wilander şi al Mikael Pernfors la un meci demonstrativ. Organizatorii sunt de părere că nu au încălcat regulile ITF dat fiind faptul că invitaţia către Ilie Năstase a fost făcută înainte de scandalul de la Fed Cup, iar ITF nu a oferit încă o decizie finală în acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.