IKEA intră pe piaţa electronicelor de consum

Postat la 17 aprilie 2012 23 afişări

IKEA, cel mai mare producător de mobilă din lume, va intra pe piaţa electronicelor de consum, lansând o gamă de articole de mobilier cu televizor şi sistem audio integrat, dezvoltate în parteneriat cu compania chineză TCL Multimedia.

IKEA vrea să lanseze o gamă de mobilier cu televizor şi sistem audio integrat, produsele urmând să apară în iunie în cinci oraşe europene, în toamnă pe şapte mari pieţe din Europa, iar până în vara anului viitor vânzările să se extindă la nivel mondial.

Televizoarele, sistemele audio wireless şi playerele CD/DVD/Blu-ray integrate în această gamă de mobilier sunt dezvoltate special pentru IKEA.

"Este un pas important pentru noi. Vom avea o ofertă unică pe piaţă. Lansăm un nou concept, care presupune să poţi cumpăra din acelaşi loc mobila şi electronicele, gândite împreună din start", a declarat pentru Reuters Magnus Bondesson, şeful diviziei IKEA pentru living room.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IKEA,
electronice,
consum,
TCL Multimedia
/actualitate/ikea-intra-pe-piata-electronicelor-de-consum-9532699
9532699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.