Ignat Day sau Black Friday de România

Autor: Ana Raduta Postat la 19 decembrie 2011 19 afişări

Pe 20 decembrie, cu ocazia Ignatului, magazinul online MarketOnline va avea reduceri de preţuri între 5 şi 50% la toate categoriile de produse. Conceptul vine la scurt timp după ce Black Friday a crescut spectaculos vânzările electro-retailerilor.

Reducerile cele mai mari, de până la 50%, vor fi la produsele care fac parte din categoriile de interes pentru perioada cadourilor. "Creşterea din primul semestru al acestui an a pieţei bunurilor de folosinţă îndelungată pentru prima dată în ultimii doi ani, s-a reflectat şi în creşterea cu peste 40% a vânzărilor magazinului fata de aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest lucru ne face să preconizăm până la sfârşitul anului vânzări de peste 10 milioane de euro pentru 2011", spune Cătălin Mihăilescu, managing partner al MarketOnline.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Ignat Day,
Black Friday,
online
/actualitate/ignat-day-sau-black-friday-de-romania-9074189
9074189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.