Igas: Ii recomand lui Fatuloiu sa se abtina de la declaratii pana la finalizarea raportului

Postat la 22 noiembrie 2010 15 afişări

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, luni, la sediul PDL, referitor la afirmatiile secretarului de stat Dan Fatuloiu ca ar fi fost tradat de colegi din minister, ca ii recomanda acestuia sa se abtina de la declaratii pana la finalizarea raportului intern.

Ministrul Igas a raspuns unei intrebari din partea presei, privind afirmatiile lui Dan Valentin Fatuloiu ca ar fi fost "tradat" de "colegii de la Economic" din MAI, carora le ceruse o harta a clanurilor mafiote."Am auzit ce a declarat Dan Fatuloiu despre tradarea sa. Ii recomand sa se abtina de la alte declaratii, pana la finalizarea raportului", a spus Traian Igas.Acesta a adaugat ca, daca Fatuloiu are impresia ca a fost tradat de colegii din minister, "sa spuna cine sunt acestia".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Igas,
Fatuloiu,
declaratie,
MAI
/actualitate/igas-ii-recomand-lui-fatuloiu-sa-se-abtina-de-la-declaratii-pana-la-finalizarea-raportului-7738424
7738424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.