Igas: Fatuloiu trebuie sa spuna public cine sunt cei care au contribuit la scurgerea de informatii

Postat la 23 noiembrie 2010 24 afişări

Dan Valentin Fatuloiu trebuie sa spuna public cine sunt cei care au contribuit la scurgerea de informatii din Ministerul de Interne si sa ajute la prinderea acestora, a declarat, marti, ministrul Traian Igas, dupa ce a anuntat demiterea acestuia si a sefului Politiei Romane, Petre Toba.

"Fatuloiu trebuie sa spuna in perioada imediat urmatoare, public, si sa ajute la a-i prinde pe cei care au contribuit la scurgerea de informatii din MAI", a spus Igas.Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a anuntat, marti, eliberarea din functie a secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu, precum si a lui Petre Toba, sefului Politiei Romane, in urma verificarilor declansate in scandalul de la Piatra Neamt.

Traian Igas a spus ca Liviu Popa, seful Directiei Generale Anticoruptie din MAI, va prelua postul de sef al Politiei Romane, in locul lui Petre Toba, iar Ioan Dascalu, atasat de Interne la Ambasada Romaniei din Marea Britanie, pe cel al secretarului de stat in MAI, in locul lui Dan Valentin Fatuloiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Igas,
Fatuloiu,
Petre Toba
/actualitate/igas-fatuloiu-trebuie-sa-spuna-public-cine-sunt-cei-care-au-contribuit-la-scurgerea-de-informatii-7742342
7742342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.