Iată reclama despre care toată lumea vorbeşte, cu Obama în rolul principal (VIDEO)

Autor: Ana Raduta Postat la 22 noiembrie 2011 20 afişări

Barrack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a apărut în anul 1991 într-o reclamă făcută pentru postul de televiziune TBS.

La acea vreme, Obama avea doar 29 de ani şi era editorul revistei Harvard Law Review. Filmuleţul nu reprezintă o reclamă comercială, ci este mai degrabă o prezentare pe care jurnaliştii de la Business Insider o califică drept "teribil de plictisitoare". Practic, Obama citeşte un text despre rolul pe care avocatul Charles Hamilton l-a avut în protejarea Consiliului de Educaţiei Brown V de o decizie luată de Curtea Supremă a SUA.

Aceasta este prima apariţie televizată a lui Barrack Obama şi a avut loc cu cinci ani înainte de a candida la un loc în Senat pentru statul Illinios.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iata-reclama-despre-care-toata-lumea-vorbeste-cu-obama-in-rolul-principal-video-8997065
8997065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.