HP achiziţionează divizia de imprimante a Samsung pentru 1 miliard de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 septembrie 2016 99 afişări

Compania a anunţat un acord definitiv pentru achiziţionarea diviziei de printing a Samsung Electronics Co., într-o tranzacţie evaluată la 1,05 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie din categoria printing din istoria HP. Ambele anunţuri au fost făcute în cadrul evenimentului anual HP Global Partner Conference, organizat la Boston, pe 12 septembrie.

HP achiziţionează divizia de imprimante a Samsung pentru 1 miliard de dolari

Ca parte a strategiei mai ample conturate la conferinţa globalǎ a partenerilor, HP a introdus programul Services-Led Channel Business, pentru a sprijini partenerii şi pentru a asigura succesul portofoliului HP A3. Partenerii calificaţi vor beneficia de preţuri garantate, instrumente de vânzări şi suport pentru service.

Serviciile Financiare HP (HP Financial Services - HPFS) vor oferi o varietate de opţiuni de investiţii flexibile de IT, pentru a ajuta partenerii şi clienţii acestora să achiziţioneze, să plătească şi să folosească tehnologia inovatoare de printare.

Compania a anunţat şi o linie extinsă de imprimante multifuncţionale A3 şi servicii complementare, cu care urmăreşte să aducă schimbări pe piaţa copiatoarelor din segmentul A3, care valoreaza 55 miliarde de dolari.

Portofoliul complet de imprimante multifuncţionale A3 lansate de HP - incluzând 3 platforme PageWide şi 13 platforme LaserJet – va fi disponibil sub forma a 54 de modele diferite.

Arhitectura simplă a HP PageWide – cu doar trei componente care ar putea necesita să fie înlocuite – va asigura preţuri scăzute de service pentru partenerii din reţea. Imprimantele şi echipamentele multifuncţionale au viteze de imprimare între 40 şi  60 de pagini pe minut (până la 80 de pagini pe minut în modul General Office). Dispozitivele HP PageWide Pro vor fi disponibile începând din primăvara anului 2017, în timp ce dispozitivele HP PageWide Enterprise vor fi disponibile în toamna anului 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.