HP a redevenit cel mai mare producător de PC-uri la nivel mondial, devansând Lenovo

Postat la 15 ianuarie 2013 14 afişări

Hewlett Packard (HP) a redevenit în trimestrul al patrulea cel mai mare producător mondial de PC-uri, devansând Lenovo Group, dar a sacrificat probabil marja de profit pentru a câştiga cotă de piaţă, potrivit companiei de analiză a pieţei Gartner.

Lenovo a avut în ultimul trimestru al anului trecut o creştere a vânzărilor de 8,2%, cea mai rapidă în rândul principalilor cinci producători de computere, dar a fost devansată de HP datorită dominaţiei acestei companii pe segmentul PC-urilor profesionale, relatează Bloomberg.

Hewlett-Packard a livrat în trimestrul trecut 16,2% din PC-urile vândute la nivel mondial, comparativ cu 15,5% în urmă cu un an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HP,
producător,
PC-uri,
Lenovo
/actualitate/hp-a-redevenit-cel-mai-mare-producator-de-pc-uri-la-nivel-mondial-devansand-lenovo-10467306
10467306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.