Hotelul Pullman din Bucureşti va fi scos la vânzare în ianuarie, pentru 20 milioane euro

Postat la 26 noiembrie 2013 48 afişări

Hotelul Pullman din Bucureşti (fost Sofitel) va fi scos la vânzare, în ianuarie, pentru 20 de milioane de euro, pentru a acoperi o parte din datoriile World Trade Center Bucureşti (WTCB), proprietara hotelului, aflată în insolvenţă.

Hotelul Pullman din Bucureşti va fi scos la vânzare în ianuarie, pentru 20 milioane euro

 "Hotelul Pullman va fi scos la vânzare pentru suma de 20 de milioane de euro", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse apropiate situaţiei.

Contactat de MEDIAFAX, Remus Borza, directorul Euro Insol, administratorul judiciar al World Trade Center, a declarat că ia în calcul varianta vânzării.

"Este prematur să comentăm o posibilă vânzare a hotelului, dar planul de reorganizare poate să prevadă foarte multe măsuri de recuperare a creanţelor, inclusiv vânzarea de active, transferul de business sau conversia creanţelor în acţiuni. În orice caz, este o hotărâre pe care o va lua adunarea creditorilor în primul trimestru al anului viitor", a spus Borza.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hotelul-pullman-din-bucuresti-va-fi-scos-la-vanzare-in-ianuarie-pentru-20-milioane-euro-11721666
11721666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.