Hillary Clinton nu se vede încă "la pensie"

Postat la 10 ianuarie 2013 20 afişări

Secretarul de Stat american în exerciţiu Hillary Clinton nu se vede încă "la pensie", chiar dacă îi va preda ştafeta în câteva săptămâni succesorului său John Kerry, potrivit primelor sale declaraţii publice după o absenţă de o lună din cauza unor probleme de sănătate.

"Trebuie să spun că mi-aţi lipsit cu toţii şi nu aş spune acest lucru în circumstanţe normale", a declarat miercuri Clinton, în cadrul unei mici ceremonii protocolare la Departamentul de Stat, unde şi-a reluat activitatea luni.

Întrebată dacă va ieşi la "pensie" după ce succesorul său John Kerry va fi confirmat de Senat, ea a răspuns zâmbind: "Nu ştiu dacă acesta este cuvântul pe care l-aş folosi, dar cu siguranţă voi părăsi scena rapid pentru o vreme".

Departamentul de Stat a difuzat luni fotografii cu revenirea şefei diplomaţiei în biroul său, ovaţionată de colaboratorii săi, care i-au oferit o cască şi un tricou de fotbal american.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hillary-clinton-nu-se-vede-inca-la-pensie-10447394
10447394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.