HBO dezvăluie când va fi lansat ULTIMUL SEZON din Game of Thrones

Postat la 26 iulie 2018 126 afişări

Ultimul sezon al serialului TV ”Game of Thrones" va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019, anunţă un reprezentant al HBO, citat de Reuters.

HBO dezvăluie când va fi lansat ULTIMUL SEZON din Game of Thrones

Casey Bloys, preşedintele departamentului de programe al HBO, a oferit această informaţie la un eveniment al Television Critics Association, care a avut loc miercuri, la Los Angeles, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

El a mai dezvăluit că, în prezent, se caută regizor şi actori pentru seria intitulată provizoriu "The Long Night", un spin off inspirat de franciza de succes ”Game of Thrones". Acesta a adăugat că filmările pentru episodul pilot vor începe anul viitor.

Producţia a fost comandată de postul HBO în luna iunie, iar povestea noii serii are loc cu câteva mii de ani înainte de evenimentele prezentate în ”Game Of Thrones".

Scenariul este semnat de Jane Goldman ("Kick-Ass", "Kingsman") şi de scriitorul George R.R.Martin, autorul romanelor care au stat la baza serialului TV ”Game Of Thrones".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.