Hayssam: S-a luat de bun că sunt terorist, dar nu vede nimeni 5.000 de locuri de muncă create de mine

Postat la 02 august 2013 50 afişări

Omar Hayssam a declarat vineri, în faţa unui judecător de la Tribunalul Bucureşti, că dosarele sale sunt rezultatul faptului că s-a luat "de bun" că el este terorist şi că apoi toată lumea a ţinut cont de asta, fără să vadă şi binele făcut de el - "5.000 de locuri de muncă".

Hayssam: S-a luat de bun că sunt terorist, dar nu vede nimeni 5.000 de locuri de muncă create de mine

 Sirianul a refuzat să dea o declaraţie în faţa judecătorului care a dezbătut propunerea de arestare preventivă făcută pe numele său de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în dosarul de înşelăciune şi delapidare.

Totuşi, el a arătat, fără să se consemneze la dosar, că nu a refuzat să primească rechizitoriul prin care a fost deferit justiţiei în acest caz, ci doar a vrut ca acesta să-i parvină în prezenţa unui avocat ales.

Hayssam a mai spus că în cursul zilei de joi a primit vizita unor membri ai familiei sale, dar că tot nu s-a reuşit găsirea unui "avocat specializat".

Sirianul a explicat că, în opinia sa, pentru aflarea adevărului "trebuie muncit, trebuie reluată această cercetare" şi trebuie văzut în ce condiţii au fost luate declaraţiile martorilor din dosar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hayssam-s-a-luat-de-bun-ca-sunt-terorist-dar-nu-vede-nimeni-5-000-de-locuri-de-munca-create-de-mine-11196891
11196891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.