Halep: Suarez Navarro a meritat victoria/Suarez Navarro: Simona a jucat foarte agresiv

Autor: Leila Bolat Postat la 17 mai 2015 205 afişări

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, sâmbătă, după eliminarea în semifinale la turneul de la Roma, că adversara sa, sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, numărul 10 mondial, a meritat victoria, informează dolce-sport.ro.

"A fost un meci bun, trebuie să iau pozitivul din asta şi să mă gândesc la ceea ce nu a mers. Ea joacă bine şi toate meciurile contra ei au fost dificile. Am pierdut puţin ritmul în setul doi, dar ea a stat în teren foarte bine, este meritul ei şi chiar a meritat victoria azi. Am o săptămână de relaxare şi de muncă pentru noul turneu. O să fie o săptămână frumoasă. Sunt bucuroasă de ce am făcut aici. Cred ca o să mă duc direct la Paris şi acolo o să stau să mă liniştesc şi să o iau de la capăt. Bineînţeles că o să ţin capul sus, este doar o înfrângere şi nimic mai mult. A fost un meci bun, aveam nevoie de un asemenea meci de efort şi mai mult fizic pentru săptămâna viitoare şi sper să fie un turneu bun şi la Roland Garros", a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

De cealaltă parte, Carla Suarez Navarro a declarat că meciul cu românca a fost foarte dificil. "Am luptat pentru fiecare minge, fiecare punct. Simona a jucat foarte agresiv. Când joc împotriva ei mereu sunt meciuri lungi. Trebuie să mănânc, să mă hidratez şi să dorm bine pentru a mă reface după un asemenea meci", a afirmat ea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-5, de sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, ratând calificarea în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
SUAREZ NAVARRO
/actualitate/halep-suarez-navarro-a-meritat-victoria-suarez-navarro-simona-a-jucat-foarte-agresiv-14279108
14279108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.