H&M anunţă reduceri masive de preţuri din cauza stocurilor de haine nevândute

Autor: Alex Ciutacu Postat la 30 iunie 2018 6573 afişări

H&M anunţă reduceri masive de preţuri din cauza stocurilor de haine nevândute

Dezastrul stocurilor de haine nevândute s-a înrăutăţit pentru retailerul suedez Hennes & Mauritz, după ce o serie de greşeli logistice determină retailerul să reducă preţurile şi mai mult în trimestrul acesta, potrivit Bloomberg.

Creşterea veniturilor companiei a încetinit pentru al patrulea trimestru consecutiv, cu vânzări de 6,7 miliarde de dolari în al doilea trimestru, cu un profit de 666,9 milioane de dolari.

Stocul de haine nevândute a crescut cu 13% la 4 miliarde de dolari, într-un moment în care H&M încearcă să scadă cât mai repede acest stoc.

„Problemele H&M au nevoie de mult timp pentru a se rezolva”, scrie Michelle Wilson, analist în cadrul Berenberg. „Problema inventarului s-a rostogolit pentru al şaptelea trimestru consecutiv”.

Citeşte continuarea articolului pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preturi,
anunt,
h&m

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.