H&M aduce colecţia de decoraţiuni interioare în magazinul din Promenada

Postat la 28 august 2013 74 afişări

Retailerul de fashion H&M aduce în România în octombrie şi colecţia de decoraţiuni interioare - H&M Home, găzduită de noul magazin care va fi deschis în centru comercial Promenada din Floreasca.

H&M aduce colecţia de decoraţiuni interioare în magazinul din Promenada

 "Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M, acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România", a declarat Ralf Wein, country manager H&M pentru România.

Compania precizează că acesta este primul magazin din ţară care va găzdui colecţia de decoraţiuni interioare.

Noul magazin, care va avea o suprafaţă de peste 2.300 metri pătraţi şi va fi deschis în 17 octombrie, odată cu centrul comercial, va cuprinde pe lângă colecţia H&M Home şi colecţiile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/h-m-aduce-colectia-de-decoratiuni-interioare-in-magazinul-din-promenada-11277835
11277835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.