Guvernul francez a anulat taxa care limita accesul romilor pe piaţa muncii

Postat la 30 august 2012 15 afişări

O circulară interministerială privind evacuările taberelor ilegale de romi, referitoare la aplicarea măsurilor decise săptămâna trecută de către Guvernul francez, a aprobat miercuri anularea taxei care limita accesul românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii.

"Taxele datorate de către angajator şi cetăţean Oficului francez pentru Imigraţie şi Integrare (OFII) (...) sunt suprimate", măsura intrând în vigoare "imediat", se precizează în acest text adresat prefecţilor, care poate fi consultat pe site-ul Lemonde.fr. Guvernul a decis în cadrul unei reuniuni ministeriale, la 22 august, la Matignon, să flexibilizeze condiţiile de angajare a românilor şi bulgarilor, principalele naţionalităţi ale romilor prezenţi în Franţa.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
guvern,
acces,
rromi,
piata muncii
/actualitate/guvernul-francez-a-anulat-taxa-care-limita-accesul-romilor-pe-piata-muncii-9996039
9996039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.