Guvernul amână unele măsuri fiscale până la 1 iulie 2018

Postat la 28 decembrie 2017 114 afişări

Executivul are pe ordinea de zi a şedinţei de joi amânarea mai multor măsuri fiscale care vizează plata obligaţiilor fiscale în cont unic la Trezorerie, potrivit unor informaţii oficiale.

Guvernul amână unele măsuri fiscale până la 1 iulie 2018

Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi există un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru prorogarea unor termene, fiind vorba despre unele măsuri fiscale.

Potrivit informaţiilor oficiale, amânarea cu şase luni se referă la intrarea în vigoare a normei privind efectuarea plăţii obligaţiilor fiscale administrate de organul fiscal central într-un singur cont unic, respectiv de la 1 ianuarie 2018 la 1 iulie 2018.

Plata în acelaşi cont unic a contribuţiilor sociale, precum şi a impozitului pe profit/venit/dividende, impozitului pe veniturile microîntreprinderilor sau impozitul specific unor activităţi va intra în vigoare începând cu 1 iulie 2018.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.