Guvernul amână din nou decizia de modificare a taxei auto

Postat la 09 ianuarie 2013 15 afişări

Guvernul a amânat din nou o decizie în privinţa modificării sistemului actual de taxare a proprietarilor de vehicule, vicepremierul Liviu Dragnea afirmând că ministrul Mediului, Rovana Plumb, a cerut în şedinţa de miercuri a Executivului amânarea acestui subiect.

"Ministrul Rovana Plumb a mai cerut o amânare pe această temă, pentru că e foarte importantă", a spus Dragnea.

Întrebat de jurnalişti dacă există totuşi un termen în care noul sistem de taxare a proprietarilor de vehicule să intre în vigoare, vicepremierul a răspuns doar : "Noi sperăm cât mai repede".

În aceste condiţii, taxa de primă înmatriculare şi taxa de primă vânzare auto rămân încă în vigoare, o decizie fiind amânată şi în şedinţa de săptămâna trecută a Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
modificare,
taxa auto
/actualitate/guvernul-amana-din-nou-decizia-de-modificare-a-taxei-auto-10444765
10444765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.