Guvernul amână cu încă un an, până în decembrie 2013, listarea unor acţiuni la companii de stat

Postat la 19 decembrie 2012 14 afişări

Guvernul a extins cu un an, până în 31 decembrie 2013, perioada în care s-a angajat că va lista la bursă acţiuni ale unor companii de stat, acest termen fiind amânat de mai multe ori în ultimii ani de către Executiv.

Printr-un proiect de lege adoptat în şedinţa de marţi, Guvernul a decis ca termenul în care procedurile de admitere la tranzacţionare trebuie finalizate să fie din nou amânat, de la 31 decembrie 2012 la 31 decembrie 2013. Potrivit angajamentelor cu Fondul Monetar Internaţional, Guvernul ar fi trebuit ca până la finalul acestui an sau începutul anului viitor să plaseze pe piaţa de capital pachete de acţiuni ale companiilor Complexul Energetic Hunedoara, Complexul Energetic Oltenia, Elcen Bucureşti, CFR Marfă, Tarom, Hidroelectrica, Romgaz şi Nuclearelectrica.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
listare,
amanare,
guvern,
companii de stat
/actualitate/guvernul-amana-cu-inca-un-an-pana-in-decembrie-2013-listarea-unor-actiuni-la-companii-de-stat-10401606
10401606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.