Guvernul a suplimentat numărul maxim de posturi la DNA pentru EPPO

Autor: Laura Buciu Postat la 21 septembrie 2023 25 afişări

Guvernul a suplimentat numărul maxim de posturi la DNA pentru EPPO

Guvernul a adoptat o hotărâre prin care a fost suplimentat numărul maxim de posturi al DNA pentru Structura de sprijin a procurorilor europeni delegaţi în România, cu cinci posturi de ofiţeri de poliţie judiciară şi un post de grefier.

Potrivit Ministerului Justiţiei, suplimentarea posturilor de poliţie judiciară are rolul de a asigura buna desfăşurare a anchetelor complexe, precum şi a activităţii întregii structuri.

„Funcţionarea optimă a organelor judiciare şi înfăptuirea cu celeritate a actului de justiţie sunt în avantajul justiţiabilului”, transmite, joi, Ministerul Justiţiei.

MJ reaminteşte că în luna iulie a fost finalizată procedura de selecţie a ultimilor trei procurori europeni delegaţi în România şi numirea acestora de către Colegiul EPPO. România are, astfel, schema completă de 20 de procurori europeni delegaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
dna,
eppo

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.