Guvernul a aprobat nouă programe noi de studii de licenţă

Postat la 29 martie 2018 336 afişări

Ministerul Educaţiei a anunţat că Executivul a aprobat, joi, în şedinţa de Guvern, nouă programe noi de studii de licenţă, printre care şi management şi audit de mediu în domeniul de licenţă ştiinţa mediului, stabilindu-se mai multe modificări şi în cazul altor peste 100 de specializări.

Guvernul a aprobat nouă programe noi de studii de licenţă

Guvernul a adoptat, prin Hotărâre, Nomenclatorul domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare şi a structurii instituţiilor de învăţământ superior pentru anul universitar 2018 - 2019.

"În urma adoptării acestei Hotărâri, este introdusă o nouă specializare/un nou program de studii universitare de licenţă în Nomenclatorul domeniilor şi al specializărilor/programelor de studii universitare, respectiv Management şi audit de mediu în domeniul de licenţă Ştiinţa mediului. Documentul certifică şi înfiinţarea a opt programe noi pentru studii de licenţă, iar pentru 105 specializări/programe de studii universitare de licenţă din 40 de instituţii de învăţământ superior au fost operate modificări ale capacităţii de şcolarizare, conform rapoartelor ARACIS", reiese dintr-un comunicat transmis de Ministerul Educaţiei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.