Grupul Enel achiziţionează EnerNOC, furnizorul de servicii de management pentru energie inteligentă

Postat la 23 iunie 2017 85 afişări

Enel Green Power North America Inc. (“EGPNA”), subsidiară a Grupului Enel, a semnat un acord privind achiziţia integrală a EnerNOC, pentru aproximativ 250 milioane de dolari. Enel este prezent şi în România.

Grupul Enel achiziţionează EnerNOC, furnizorul de servicii de management pentru energie inteligentă

EnerNOC este un furnizor american de top pe piaţa serviciilor de echilibrare a reţelelor prin managementul consumului (demand response) şi a serviciilor energetice pentru companii de utilităţi, clienţi comerciali, instituţionali şi industriali. Achiziţia EnerNOC va transforma Grupul Enel în lider mondial în domeniul serviciilor de echilibrare a reţelelor de electricitate prin managementul consumului, iar în acelaşi timp va pune la dispoziţia actualilor clienţi comerciali şi industriali ai Enel serviciile şi tehnologia de management al energiei dezvoltate de EnerNOC, se arată într-un comunicat al companiei.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.