Grupul de hackeri Anonymous ameninţă cu noi atacuri informatice de Anul Nou

Postat la 31 decembrie 2011 16 afişări

Grupul de hackeri Anonymous a ameninţat cu lansarea unor noi atacuri informatice de Anul Nou, la o săptămână după ce a descărcat mii de date personale de pe site-ul agenţiei de analiză Stratfor.

Într-un comunicat publicat joi pe Internet, membri ai grupului Anonymous care se autointitulează "AntiSec" anunţă că pe 31 decembrie vor lansa atacuri vizând "multiple ţinte din cadrul forţelor de ordine (americane), de la un capăt la altul" al Statelor Unite. Grupul de hackeri a revendicat un atac împotriva Stratfor şi a postat un link spre ceea ce ei prezintă a fi o listă a clienţilor agenţiei de analiză de informaţii, pe care figurează, între alţii, Departamentul american al Apărării, subcontractori din sectorul securităţii şi giganţi din domeniul ITC ca Apple sau Microsoft.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anonymous,
atacuri,
informatica,
anul nou
/actualitate/grupul-de-hackeri-anonymous-ameninta-cu-noi-atacuri-informatice-de-anul-nou-9115314
9115314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.