Grupul AXA doneaza un milion de dolari Japoniei

Autor: Ana Raduta Postat la 21 martie 2011 11 afişări

Grupul AXA, recent intrat si pe piata din Romania, a donat Japoniei un milion de dolari. Compania membra a Grupului AXA din Japonia, AXA Life Japan, a creat un fond de peste 600.000 de dolari, in acelaşi scop.

"Proportiile acestui dezastru uman ne reamintesc de importanta responsabilitatii pe care o avem in fata tuturor celor implicati - angajati, familie, clienti, distribuitori, parteneri de afaceri si intreaga comunitate", mentionează reprezentantii Grupului AXA. AXA Life Japan trimite echipe de la sediul central catre zonele afectate, pentru a ajuta la refacerea locuintelor. Compania are in Japonia peste 8.000 de angajati.

Echipele AXA din Japonia au creat optiunea de amanare cu sase luni a platii primelor esalonate, pentru a asigura sprijin clientilor cu dificultati financiare. De asemenea, la birourile din Saporro si Tokyo a fost deschisa o linie telefonica gratuita, la care clientii primesc informatii si le sunt platite cat mai repede sumele de rascumparare.

Cutremurul care a lovit Japonia cu o saptamana si jumatate in urma a provocat pagube de peste 35 de miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AXA,
Japonia,
doneaza
/actualitate/grupul-axa-doneaza-un-milion-de-dolari-japoniei-8081415
8081415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.