Grup Feroviar Român, controlat de Gruia Stoica, parteneriat cu operatorul naval de stat din Kazahstan pentru dezvoltarea de noi rute

Postat la 06 iunie 2019 198 afişări

Grup Feroviar Român (GFR), parte din grupul Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, şi NMSC Kazmortransflot LLP, operatorul naval de stat al Kazahstan, au semnat un memorandum de colaborare pentru a deschide o conexiune regulată între porturile Constanţa şi Batumi, cel mai mare port din Georgia.

Grup Feroviar Român, controlat de Gruia Stoica, parteneriat cu operatorul naval de stat din Kazahstan pentru dezvoltarea de noi rute

NMSC Kazmortransflot LLP deţine cea mai mare flotă din Marea Caspică – nave cisternă, remorchere, precum şi nave pentru transportul încărcăturilor voluminoase şi barje pentru diverse transporturi, potrivit oficialilor GFR.

 

"Acordul confirmă angajamentul nostru ferm faţă de această alianţă strategică ce creează o nouă rută între China şi Uniunea Europeană (...) Continuăm dezvoltarea reţelei pe piaţa europeană, urmărind în acelaşi timp noi oportunităţi alături de partenerii noştri din Asia", a declarat Gruia Stoica, preşedintele Grampet Group.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
grup,
mihai stoica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.