Grindeanu, propus de Tudose pentru şefia ANCOM; propunerea, trimisă Parlamentului

Postat la 23 octombrie 2017 117 afişări

Fostul premier Sorin Grindeanu este propunerea actualului prim-ministru, Mihai Tudose, pentru funcţia de preşedinte al ANCOM, aceasta fiind transmisă conducerii Parlamentului, a precizat, luni, secretarul Camerei Deputaţilor, Ioana Bran.

Grindeanu, propus de Tudose pentru şefia ANCOM; propunerea, trimisă Parlamentului

Potrivit Ioanei Bran, Birourile permanente reunite ale celor două Camere (BPR) au luat act, luni, de demisia lui Adrian Diţă din funcţia de preşedinte ANCOM şi au fixat termen pentru audierea lui Sorin Grindeanu de către comisiile parlamentare de specialitate şi elaborarea Raportului data de 26 octombrie, Grindeanu fiind propunerea transmisă de premierul Mihai Tudose pentru această funcţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.