Grevele in invatamant incep din 15 martie

Postat la 10 martie 2010 16 afişări

FSLI a hotarat organizarea de mitinguri, pichetari si greve de avertisment la nivel teritorial in 15 martie-2 aprilie, pichete la sediile MECTS si Guvern in 12-30 aprilie, miting de protest in 1-15 mai in Bucuresti, greva de avertisment 15-31 mai si greva generala inaintea finalizarii anului scolar.

Liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Aurel Cornea, a anuntat, miercuri, decizia privind calendarul protestelor, care incep in 15 martie si cuprind mitinguri, pichete, greve de avertisment, culminand cu greva generala, in iunie.

Cornea a precizat ca, in perioada 11 martie - 30 aprilie, va fi facut un referendum in randul membrilor de sindicat de la FSLI pentru ca acestia sa se pronuntre asupra declansarii grevei generale din luna iunie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
invatamant,
greva,
miting,
FSLI,
MECTS,
Guvern
/actualitate/grevele-in-invatamant-incep-din-15-martie-5734465
5734465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.