Grecia avertizează că va trimite refugiaţi în Germania, dacă Berlinul nu va susţine Atena

Autor: Mihai Draghici Postat la 09 martie 2015 117 afişări

Ministrul german al Apărării, Panos Kammenos, ameninţă cu trimiterea refugiaţilor ajunşi în Grecia în Germania, dacă Berlinul nu va susţine programul de asistenţă financiară destinat Atenei, relatează filiala germană a publicaţiei The Local.

"Dacă vor da vreo lovitură Greciei, trebuie să ştie că imigranţii vor primi acte pentru a ajunge la Berlin", a declarat Kammenos în cursul unei reuniuni a partidului său de extremă-dreapta - Grecii Independenţi.

Ministrul grec a subliniat că, dacă unii dintre refugiaţi sunt membri ai grupului terorist Stat Islamic, este vina Europei, din cauza poziţiei asumate în privinţa crizei financiare a Greciei.

În urmă cu o săptămână, adjunctul ministrului grec de Interne, Giannis Panousis, a făcut declaraţii similare.

În replică, Sindicatul poliţiei germane a sugerat excluderea Greciei din Spaţiul Schengen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRECIA,
GERMANIA,
UE
/actualitate/grecia-avertizeaza-ca-va-trimite-refugiati-in-germania-daca-berlinul-nu-va-sustine-atena-13956485
13956485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.