Grecia a obţinut sponsorizări pentru ştafeta torţei olimpice pe teritoriul elen

Postat la 28 martie 2012 28 afişări

Grecia a reuşit să obţină mai multe sponsorizări în vederea finanţării complete a parcursului torţei olimpice pe teritorul elen, în luna mai, în ciuda crizei financiare.

Ştafeta torţei olimpice va trece prin 40 de localităţi, pe parcursul a peste 2.890 de kilometri înainte de a fi dusă cu avionul în Marea Britanie, în vederea Jocurilor Olimpice de la Londra, ce încep la 27 iulie. Comitetul Olimpic nu a precizat costurile, dar a menţionat că mai multe companii internaţionale au fost de acord să plătească pentru evenimentul ce se va desfăşura în perioada 10-17 mai, informează ekatherimi.com. La celelalte ediţii ale JO, pentru parcursul torţei în Grecia o parte din costuri erau asigurate de Guvernul elen.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grecia,
sponsorizări,
criza,
torta olimpica
/actualitate/grecia-a-obtinut-sponsorizari-pentru-stafeta-tortei-olimpice-pe-teritoriul-elen-9445170
9445170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.