Gratis nu se poate

Postat la 06 februarie 2007 1 afişăre

Conform studiului "Romanian HR Profile 2006", realizat de Business-Edu si Corporate Dynamics, in Romania se cheltuiesc in medie 92 de euro anual pe angajat pentru activitati care includ training, activitati motivationale, team-building-uri sau alte activitati de dezvoltare legate direct de angajati.

 

O treime dintre firmele intervievate aloca intre 150 si 200 de euro pentru dezvoltarea angajatilor, in timp ce 38% au bugete sub 50 de euro anual. Si, spun realizatorii studiului, in conditiile in care un program de training de calitate costa cel putin 50 de euro per angajat, practic, in mai mult de un caz din trei avem de-a face cu firme care nu fac training sau au programe de training de slaba calitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gratis nu se poate
/actualitate/gratis-nu-se-poate-1008140
1008140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.