Grapini: România va fi promovată prin persoane şi legende cunoscute - Prinţul Charles, Patzaichin, Dracula

Postat la 21 mai 2013 23 afişări

Promovarea României în străinătate va fi făcută cu persoane cunoscute la nivel internaţional, cum ar Prinţul Charles sau Ivan Patzaichin, şi legendele precum Dracula, a declarat marţi, într-o conferinţă, ministrul pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini.

Grapini: România va fi promovată prin persoane şi legende cunoscute - Prinţul Charles, Patzaichin, Dracula

 "Am găsit un proiect blocat şi l-am deblocat, am încheiat un parteneriat cu Travel Channel şi vor fi două episoade de film cu România, cu personaje ca prinţul Charles sau Ivan Patzaichin. Filmele vor fi date în şapte ţări ţintă. Acest gen de acţiuni trebuie să le facem ca să promovăm România", a spus Grapini.

Ea a explicat că trebuie alese nişte nume deja cunoscute în Europa şi care să vorbească despre România.

"Nimic nu este mai credibil decât o persoană care vorbeşte despre România. Aceste două proiecte - România promovată prin valori şi prin legende", a adăugat ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-romania-va-fi-promovata-prin-persoane-si-legende-cunoscute-printul-charles-patzaichin-dracula-10891355
10891355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.