Gral deschide oficial în semestrul doi spitalul privat

Postat la 01 aprilie 2013 34 afişări

Liviu Iancu Gral Medical preconizează că în al doilea semestru al anului va deschide oficial, în Bucureşti, primul său spital privat, pe care îl dezvoltă pe o infrastructură existentă, din fonduri proprii, şi nu de la zero, cum intenţionase iniţial.

Gral deschide oficial în semestrul doi spitalul privat

Gral deschide oficial în semestrul doi spitalul privat  Liviu Iancu Gral Medical preconizează că în al doilea semestru al anului va deschide oficial, în Bucureşti, primul său spital privat, pe care îl dezvoltă pe o infrastructură existentă, din fonduri proprii, şi nu de la zero, cum intenţionase iniţial. Compania a decis transformarea, în etape, a unui centru de diagnostic în spital, deşi planurile iniţiale vizau o investiţie greenfield de 30 milioane euro, cu finanţare externă. Astfel, investiţia în clădirea în care este dezvoltat spitalul a debutat cu o clinică, care a fost completată ulterior cu un centru de imagistică, unul de dializă, unul de radioterapie şi chimioterapie şi, în acest an, cu secţia de chirurgie. „Anul 2012 a fost anul în care am decis să lansăm investiţia secţiei de chirurgie din fonduri proprii. Direcţia a fost dată de costurile de oportunitate, pornind de la ideea că infrastructura de ambulatoriu a spitalului se finalizase, iar singurul element care lipsea era secţia de chirurgie. Acesta este şi motivul pentru care am investit peste un milion de euro în blocul operator, iar în semestrul al doilea vom opera primii pacienţi. În semestrul al doilea preconizăm lansarea oficială a spitalului, cu 55 de paturi“, a declarat directorul de dezvoltare-promovare al companiei, Robert Chiţan, care a precizat că investiţia nu mai este de 30 milioane euro.

Continuarea pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
Liviu Iancu,
Gral Medical
/actualitate/gral-deschide-oficial-in-semestrul-doi-spitalul-privat-10703322
10703322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.