GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Cine sunt campionii din sectorul serviciilor

Postat la 21 septembrie 2014 208 afişări

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor s-a majorat în luna iulie cu 0,6%, în termeni ajustaţi sezonier, comparativ cu luna anterioară. Faţă de aceeaşi lună din anul 2013, cifra de afaceri din servicii a fost mai mare cu 4,7%, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Cine sunt campionii din sectorul serviciilor

În termeni anuali, cele mai mari avansuri au fost consemnate de cifra de afaceri în activităţile de servicii informatice şi tehnologia informaţiei (25,5%), alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (3,7%), comunicaţii (2,9%) şi transporturi (2,1%). Activităţile de producţie cinematografică, video, programe de televiziune, difuzare şi transmitere de programe au scăzut cu 0,8%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-cine-sunt-campionii-din-sectorul-serviciilor-13315745
13315745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.