Gradina la purtător

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 06 noiembrie 2016 175 afişări

Gradina la purtător

Pe birou sau la fereastră, plantele decorative au darul de a înveseli încăperea în care se află. Ele nu trebuie neapărat să rămână acasă sau la birou, ci le poţi lua cu tine oriunde te duci, afirmă o artistă australiană, Roz Borg, care, după ce a creat bijuterii horticole, a ajuns la concluzia că plantele, sau mai precis cele micuţe care încă nu s-au dezvoltat, pot foarte bine să fie purtate pe unghii în loc de ojă.

Plăntuţele sau florile sunt fixate pe unghii artificiale cu un adeziv special, iar apoi aplicate pe unghiile adevărate. Când se desprind în cele din urmă de pe unghii, plăntuţele pot fi puse în pământ, unde să-şi continue creşterea, susţine artista. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.