GOOGLE a lansat smartphone-ul Nexus 5 şi Android "KitKat". Ce funcţii şi ce preţ are

Postat la 01 noiembrie 2013 53 afişări

GOOGLE a prezentat smartphone-ul Nexus 5, produs de LG Electronics, şi o nouă versiune a sistemului de operare Android, denumită "KitKat", care aduce îmbunătăţiri semnificative mai ales în cazul telefoanelor cu preţuri mai mici.

GOOGLE a lansat smartphone-ul Nexus 5 şi Android "KitKat". Ce funcţii şi ce preţ are

 Nexus 5 a fost dezvoltat de Google împreună cu LG şi este bazat pe smartphone-ul LG G2, având specificaţii tehnice similare.

Terminalul cu ecran de 5 inci este disponibil prin magazinul online al Google, pe anumite pieţe, de la 349 dolari (350 euro în Europa), până la 399 dolari (400 euro), în funcţie de spaţiul de stocare internă ales.

Cele două modele se diferenţiază prin design şi anumite funcţii specifice - una dintre principalele caracteristici aparte ale modelului LG G2 este amplasarea butoanelor pentru controlul volumului sonor pe spatele dispozitivului, sub obiectivul camerei foto.

Noul produs din gama Google Nexus vine cu dotări premium, este primul smartphone care rulează noua versiune a Android şi are un preţ mai mic faţă de dispozitivele de vârf de la companiile concurente

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-a-lansat-smartphone-ul-nexus-5-si-android-kitkat-ce-functii-si-ce-pret-are-11602137
11602137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.