Google a decis ca orice american să poată cumpăra ochelarii Glass aflaţi în fază de testare

Postat la 14 mai 2014 66 afişări

Ochelarii inteligenţi Google Glass, aflaţi în faza de testare, vor putea fi cumpăraţi de oricine din SUA care doreşte acest lucru, la preţul de 1.500 de dolari, a anunţat compania, după ce până în prezent produsul era disponibil doar pe bază de invitaţie sau recomandare.

Google a decis ca orice american să poată cumpăra ochelarii Glass aflaţi în fază de testare

 Google a vândut aparate Glass unui număr restrâns de cumpărători, pe 15 aprilie, la preţul de 1.500 de dolari, dar a precizat că aceasta nu reprezintă startul vânzării la scară largă, relatează Bloomberg.

"Am decis să extindem accesul la versiunea beta. Ne aflăm încă în Programul Explorer, continuăm să îmbunătăţim produsul la nivel hardware şi software, dar începând de astăzi oricine din Statele Unite poate cumpăra Glass Explorer Edition, atâta timp cât va fi disponibil", a anunţat compania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-a-decis-ca-orice-american-sa-poata-cumpara-ochelarii-glass-aflati-in-faza-de-testare-12626028
12626028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.