Fiul lui Joe Biden, numit în consiliul de conducere al unei companii de gaze ucrainene

Autor: Mihai Draghici Postat la 14 mai 2014 704 afişări

Robert Hunter Biden, unul dintre fiii vicepreşedintelui SUA Joseph Biden, a fost numit şef al departamentului juridic şi membru al Consiliului de administraţie la cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina, anunţă surse citate de publicaţia rusă The Moscow Times.

Într-un comunicat publicat marţi pe site-ul propriu, compania de gaze Burisma Holdings a anunţat că Robert Hunter Biden se va alătura Consiliului de administraţie şi va deveni şef al departamentului juridic.

"În calitatea de nou membru al Consiliului de administraţie, cred că asistenţa oferită de mine în probleme de transparenţă, administrare corporatistă, responsabilitate şi extindere la nivel internaţional va fi de folos economiei Ucrainei şi poporului ucrainean", precizează Robert Hunter Biden în comunicatul companiei.

Potrivit site-ului rus Lenta.ru, citat de The Moscow Times, Burisma este cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina şi deţine subsidiare precum Esko Pivnici şi Pari.

Administraţia prezidenţială a anunţat anterior că preşedintele Băsescu l-a invitat pe vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, să facă o vizită în România, care va avea loc în perioada 20-21 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
BIDEN,
/actualitate/fiul-lui-joe-biden-numit-in-consiliul-de-conducere-al-unei-companii-de-gaze-ucrainene-12624384
12624384
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.